Ontzettend trots ben ik op mijn expositie van 1 oktober 2015 tot 16 januari 2016 met een confronterende zwart/wit serie tussen het inmiddels niet meer weg te denken beeld van de mobiele maatschappij en de rust van stillevens.

Mobiele telefoons, smartphones, waar dan ook, zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Op de fiets, in de auto, op het werk, selfies makend, of bijvoorbeeld tijdens een borrel – overal duiken deze mobiele media weer op. Maar hoe heerlijk kan het zijn om eens op een bankje te zitten, te genieten van de fysieke omgeving en niet gestoord te worden door de telefoon. Even geen telefoon, geen online verbinding, maar je gedachten de vrije loop laten gaan. Of zoals ik deze hartenkreet ook wel   beschrijf: “de dagelijkse drukte tegenover het loslaten van je gedachtes, de stilte, dat is wat ik in deze fotoreportage wil overbrengen!”

 

 

 

 

One thought to “Expositie UMCG van 1 oktober 2015 tot 16 januari 2016”

 • Tony Simon

  Hallo Caroline van der Schaaf,

  Een poos geleden kreeg ik uw adres door van het Cultureel Centrum Zuidhorn. Vanwege een lange aanmeldingslijst duurde het lang voor we contact opnamen. U heeft belangstelling om te exposeren in het Cultureel Centrum Zuidhorn.
  Graag wil ik een afspraak maken om bij u langs te komen om wat werk te bekijken en eventueel een afspraak te maken voor een expositie.
  Hopelijk kunt u mij voor 14 april een bericht sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Tony Simon
  06 187 400 31

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *